Om Barks Buss

Familjeföretaget Barks Buss

Barks Buss är ett familjeföretag som drivs av Jahn och Carola Bark. Vi finns i Grytgöl, Finspångs kommun, som ligger 50 kilometer utanför Norrköping. Våra 3 helturistbussar av märket Volvo står parkerade hemma på gården eller vid vår depå i Norrköping. Mer om våra bussar kan ni läsa på sidan Våra bussar.


Vi startade bussbolaget 1999, och har sedan 1982 drivit företag inom sågverk med skogsbruk.


Vår verksamhet är uteslutande beställningstrafik och kunderna är företag, församlingar, pensionärsgrupper, idrottsföreningar och skolklasser m.fl. Vintertid är det många resor till fjällen, på våren dominerar skolresorna och under sommaren går många av resorna till utlandet.


Vi är ditt naturliga val när du vill hyra buss med chaufför i Norrköping, Linköping, Stockholm eller på andra ställen i Östergötland eller södra Sverige!


Vi arrangerar även egna resor som ni kan läsa om på sidan Våra resor.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet


Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.


Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.


Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti.


Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet.

Telefon: 0122 - 50 119

E-post: info@barksbuss.se