Åland

Resor till Europa

Åland

13 - 16/6 2022, 4 dagar


Den återkommande landskapsresan går denna gång till ett landskap utanför Sverige, nämligen till Åland! Välkomna med att uppleva nya vyer och landskap.


Vi beger oss till Åland under 4 dagar för att lära oss mer om denna vackra ö. Åland består av en mängd öar som ligger i Östersjön och är en självstyrande del av republiken Finland. Hjärtat av Åland är huvudstaden Mariehamn som bland annat har en av Finlands största hamnar.


På Åland finns det mycket att se och göra. Med i bussen finns vår lokalguide som tar oss med på en härlig blandning av besöksmål. Vi kommer bland annat att göra några intressanta besök på Eckerö Post, Bomarsunds fästning och Kastelholms slott och smaka på den goda Ålandspannkakan under vår resa.


Vi reser och äter gott med Viking Line från Kapellskär i vackra Roslagen och passar samtidigt på att besöka den spännande staden Norrtälje - som i år firar 400-års jubileum!


Pris: 6 990:- / person

Bussresa, färjeöverfarter, 3 hotellövernattningar (del i dubbelrum), lokalguide ombord på bussen under våra dagar på Åland, måltider enligt program och entréer.

Enkelrumstillägg: 1 590:- / person