Gotland

Resor i Sverige

Gotland

19 - 22/5 2022, 4 dagar


Följ med oss till Gotland, Sveriges största ö! Under fyra dagar tar vi oss runt nästan hela ön och får upptäcka de många saker som solens och vindarnas ö har att erbjuda! 


Med på resan har vi Lars-Otto Gullman som har ett stort hjärta för Gotland och kommer att lotsa oss runt bland öns guldkorn. Under resan upplever vi Visbys medeltida miljö med dess vackra domkyrka och intressanta historia, mitt i staden. Vi besöker också botaniska trädgården, Visby kallas ibland för Rosornas stad.


Under dagarna på ön tar vi del av Gotlands många sevärdheter samt den fantastiska och varierande naturen. Vi tittar på kalkstensformationer och raukar. Vi kommer också att besöka spännande och vackra platser såsom Lau kyrka och Vamlingbo. På vår resa besöker vi både öns norra delar med Fårö och Bungemuséet och öns södra delar med Hoburgsgubben. Med andra ord innehåller resan allt du vill se på Gotland, och lite till!


Våren på Gotland är fantastisk, välkomna med!

 

 

Pris: 5 400:- / person

Bussresa, färja Nynäshamn - Visby tur och retur, boende Gustavsvik (del i dubbelrum) med halvpension, 3 luncher, kaffe, lokalguide i Visby, entréer enligt program.

Enkelrumstillägg: 590:- / person