Löparäventyret Berlin

Resor till Europa

Löparäventyret Berlin

31/3 - 4/4 202, 5 dagar


Välkomna att följa med till Berlin, och Berlin halvmara, vars bana anses vara en av världens plattaste och snabbaste för ett halvmara! Passa samtidigt på att möta våren och få en spännande helg i det fantastiska Berlin! Följ med oss till denna fantastiska stad som är fylld av historia, kultur och sevärdheter.

 

Under resan kommer det att arrangeras flera gemensamma joggingturer, en dagsutflykt till spännande utflyktsmål, middagar som vi äter tillsammans, och framförallt: Berlin halvmaraton! Det är en halvmara som går längs mängder av Berlins sevärdheter, såsom Domkyrkan, Brandenburger Tor, Kurfürstendamm, Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche och Checkpoint Charlie. Med andra ord en sightseeingtur i löparskor!

 

Guide på resan är den meriterade ultralöparen Frida Södermark som har bott i staden under flera år. Hon kommer att visa oss sina bästa ställen under den nionde löparresan till hennes favoritstad.

 

Resan genomförs i samarbete med Löparäventyret. Mer information om resan finner ni på Löparäventyret.se


Pris: 6 550:- / person

Bussresa (2 övernattningar på buss), färjor och vägavgifter, 3 övernattningar på hotell (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé,  2 gemensamma middagar, ledarledd sightjogging, startplats i loppet, utflykter (exkl. ev. inträde) samt After Race Party.

Enkelrumstillägg: 1 200:-

Resa utan start i halvmaran: 5950:-