Montenegro

Resor till Europa

Montenegro - Bosnien - Ungern

Framflyttad till 2022, nya datum kommer - inställd


Under vårt jubileumsår lärde vi känna nya spännande länder i östra Europa som vi gärna återvänder till. Välkomna att följa med oss dit igen!


Montenegro må vara ett litet land men det har storslaget vacker natur som lockar oss med allt från långa stränder till berg och mysiga små byar. Temperaturen är som mest behaglig i Montenegro under hösten. Under våra dagar i Montenegro bor vi strandnära på Hotel Palma i Tivat.


Vår resa går sedan vidare till Bosnien. Här besöker vi Mostar som ligger längs floden Neretva. Det är en stad full av historia, men mest känd är den för sin vackra bro: Stari most. Under vårt besök i Bosnien bor vi två nätter i Sarajevo,  som är en av de mest orientaliska och mångkulturella städerna i Europa.


Resan avslutas i Ungern, ett annat spännande land, där vi bor på SPA-hotellet Saliris Resort. Här får vi tid till relax innan vi vänder hem igen.

 

Välkomna med att upptäcka nya delar av Europa!

 

 

Vi återkommer med prisinformation.

Transfer Finspång - Arlanda och åter, flyg Arlanda - Tivat och Budapest - Arlanda, bussresa, 9 övernattningar del i dubbelrum med halvpension, reseledare, lokalguider, vägavgifter, citytax, båttur med lunch, entré tunnelmuseum, 1 lunch, 1 lunchpaket, vinprovning.