Om Barks Buss

OM BARKS BUSS

Familjeföretaget

Barks Buss

Barks Buss är ett familjeföretag som drivs av Jahn och Carola Bark. Vi finns i Grytgöl, Finspångs kommun, som ligger 50 kilometer utanför Norrköping. Våra 2 helturistbussar av märket Volvo står parkerade hemma på gården eller vid vår depå i Norrköping.


Mer om våra bussar kan ni läsa på sidan

Våra bussar.

Mer än 20 år som bussbolag


Vi startade bussbolaget 1999, och har sedan 1982 drivit företag inom sågverk med skogsbruk. 


Vi sköter vår verksamhet hemifrån gården i Grytgöl, här är det nära till allt och vi kan ta väl hand om våra bussar - såväl som våra resenärer.

Vi vill ha en nära relation till våra resenärer


Vår verksamhet är uteslutande beställningstrafik och kunderna är företag, församlingar, pensionärsgrupper, idrottsföreningar och skolklasser m.fl.


Vintertid är det många resor till fjällen, på våren dominerar skolresorna och under sommaren går många av resorna till utlandet.

Vi hjälper dig med din resa, lång som kort


Vi är ditt naturliga val när du vill hyra buss med chaufför i Finspång, Norrköping, Linköping, Stockholm eller på andra ställen i Östergötland eller södra Sverige!


Vi arrangerar även egna resor som ni kan läsa om på sidan Våra resor.


VILL DU HYRA BUSS?

PERSONAL


Hos Barks Buss reser du alltid med välutbildade och trevliga förare. Alla våra förare kör enligt gällande kör- och vilotidsregler. Du kan alltid förvänta dig att du möter en kompetent yrkesman eller -kvinna som på ett säkert och behagligt sätt kör dig till din destination. 


För närvarande har vi 2 heltidsanställda och runt 10 timanställda chaufförer. 


Våra heltidsanställda förare som du har störst chans att träffa på är:


  • Carola Bark
  • Jahn Bark

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet


Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.


Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.


Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti.


Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet.


På sidan Resevillkor kan ni läsa våra resevillkor.